La pilota ja roda pel FC Martinenc en aquest nou curs | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest vespre s’ha posat en marxa la pretemporada del FC Martinenc 2019/2020. El nous jugadors de l’equip i el cos tècnic encapçalat per Javi Gómez han estat citats tots ells junts per per primer cop a les instal·lacions del club per tal de fer una trobada inicial amb la direcció del club i la direcció esportiva, i posteriorment realitzar el primer entrenament.

Els jugadors han rebut la benvinguda a un club centenari com el Martinenc, del que a partir d’ara defensaran  la seva samarreta al grup 2 de Primera Catalana. Ha estat un primer dia de presentacions -fins a 17 incorporacions- i alguns retrobaments, com els dos membres de la plantilla que han renovat -Joel Martínez i Javi Iglesias- o vells coneguts que tornen al club – com Ferran Alabau i el porter Gabri Padrós-.

L’ambient de treball ha estat d’il·lusió en una primera sessió amb predomini del treball físic, com acostumen a ser les pretemporades. El primer objectiu esportiu serà fer un bon paper en el Torneig d’Històrics del Futbol Català, on el Martinenc debutarà el dijous dia 1 d’agost en el grup 4, contra el CE L’Hospitalet i el EC Granollers.

Som Martinenc


Back To Top