La Lliga no s'atura: FC Martinenc - CP San Cristóbal, a pel primer triomf | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc juga demà a les 12h al Municipal del Guinardó la cinquena jornada de lliga a Tercera Divisió contra el CP San Cristóbal. El conjunt del Guinardó, després de la injecció de moral davant del AE Prat, vol aconseguir ja la primera victòria a la lliga, en un duel que es presenta molt igualat.

L’equip egarenc és un vell conegut i el passat dissabte va aconseguir la primera victòria gràcies a un triomf sobre l’Europa, el que demostra que és una plantilla amb molts recursos i que pot posar en moltes dificultats el Martinenc. El San Cristóbal va demostrar l’any passat a Primera Catalana ser el just campió, tot i que no va aconseguir derrotar el Martinenc en cap dels dos partits.

Es tracta d’una setmana molt intensa amb tres partits (Prat el passat dissabte, demà dimarts el San Cristóbal i diumenge el Santboià) i per tant molt exigent a nivell físic. L’equip de Miguel López va sumar un punt molt meritori al camp del Prat, on va resistir amb 10 homes i va oferir una cara molt solvent, sobretot defensivament.

Demà caldrà està igual de sòlids a nivell defensiu i buscar aprofitar al màxim les oportunitats de gol. Miguel López tindrà la baixa de David López a la defensa, ja que va ser expulsat a El Prat, però podrà comptar amb la resta de la plantilla excepte el lesionat Villegas.

Un duel fonamental on es necessitarà en aquest 11 de setembre el suport del públic del Municipal del Guinardó, que ja vol veure guanyar el seu equip.

Som Martinenc!


Back To Top