Kilian Vicente torna al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dilluns el vuitè fitxatge del primer equip per a la temporada 2020/2021. Es tracta, a més, d’un retorn, el del jugador de banda Kilian Vicente, de 24 anys.

Kilian Vicente (Barcelona, 8 de maig de 1996), arrelat des de ben jove a Arenys de Mar, va començar a jugar a futbol a l’equip de la vila maresmenca. Va jugar molts anys a la base del Mataró, va passar per la Damm i va completar l’etapa formativa al Badalona. El 2015 s’estrenava com a futbolista amateur al Martinenc, en el qual competia durant quatre temporades. La fita més gran l’assolia el juny de 2018, format part dels ‘Herois de Manresa’, que assolien l’ascens a Tercera, el segon per al Club aquest segle. Formava part també de la plantilla l’últim curs a la categoria, amb 27 partits i 3 gols. El 2019 continuava a Tercera: tancava l’etapa de quatre anys al Guinardó, amb 118 partits oficials disputats i 10 gols marcats. Kilian continuava a Tercera, a les files de l’Europa, amb qui ha disputat aquest curs 12 partits i ha marcat un gol, formant part de la plantilla gracienca que ha disputat el play-off d’ascens a Segona B.

Jugador dretà, polivalent, pot actuar de lateral o d’extrem, com la figura clàssica del carriler. Més enllà del futbol està cursant un màster en la seva especialitat, l’enginyeria industrial. Un any després, Kilian torna a casa.

Kilia celebra un gol amb el Martinenc, el curs 2018/2019 | Dani Falcon - FCM

Kilian celebra un gol amb el Martinenc, el curs 2018/2019 | Dani Falcon – FCM

Amb el retorn de Kilian Vicente la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc, que inicia aquest dilluns els entrenaments, compta amb vint jugadors confirmats:

Porters: Víctor Cócera i Roy Zambrano
Defenses: Adri Pulido, Karim Al Qarut, Adri García, Edu García i Martí Tàpia
Migcampistes: Ricardo Tinoco, Marçal Lladó, Rafel Roger, Aleix Lage i Gerard Tejedor ‘Gueri’
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, José V. Molina ‘Josevi’, Víctor Muñoz, Gerard del Río, Eric Zárate, Roland Garrós i Kilian Vicente

En els propers dies i setmanes comunicarem les novetats que puguin produir-se pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top