Kilian Vicente posa punt i seguit a l'etapa al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Kilian Vicente no formarà part, d’inici, de la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc aquesta temporada. La voluntat del Club era assegurar la continuïtat del jugador, però el futbolista aparcarà durant uns mesos el futbol per centrar-se en els estudis, i marxarà sis mesos a Dinamarca.

Després de completar Enginyeria Industrial, Vicente es desplaçarà al país nòrdic per fer el Treball final de màster d’aquesta enginyeria. Marxarà cap a Copenhaguen a finals d’agost, i s’hi estarà fins als primers mesos de 2022.

El futbolista compta a aparcar el futbol durant els sis mesos que estarà a terres daneses, i en el seu retorn valorarà, en comú i en paral·lel al Club, què serà del seu futur futbolístic.

Kilian, en l’últim partit jugat amb el Martinenc fins ara | Dani Falcon – FCM

Kilian Vicente (Barcelona, 8 de maig de 1996) ha estat molt identificat amb el Martinenc des que hi va debutar com a futbolista amateur, el 2015. Havia completat l’etapa formativa a Arenys de Mar, on ha crescut, al Mataró, a la Damm i al Badalona. En els seus sis cursos com a futbolista amateur, només deixava el Martinenc una temporada, la 2019/2020, per jugar a l’Europa.

En total, Vicente ha jugat 133 partits oficials amb el Martinenc, amb 11 gols anotats.

Des del Futbol Club Martinenc desitgem a Kilian Vicente una profitosa estada a Dinamarca, tots els encerts del món en el seu futur acadèmic i esperem que els camins puguin creuar-se de nou en el futur.

#SomMartinenc


Back To Top