Joel Martínez: Anatomia d'un gol | FC Martinenc
skip to Main Content

Dijous passat, 7 de maig, vam celebrar al nostre compte de Twitter una enquesta express per votar el millor gol del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc aquest curs a Primera Catalana. Vam aclarir que havíem escollit quatre candidats a partir dels 16 gols enregistrats per televisions aquesta temporada (entre betevé i les televisions locals catalanes agrupades a La Xarxa), del total de 36 dianes dels vermells aquest curs interromput. Per tant, va per endavant que 20 gols no han pogut entrar a la tria ja que no han estat gravats per càmeres de televisió.

El gol escollit, amb el 48% dels vots, va ser el segon que anotava Joel Martínez contra el Vilanova al Guinardó (el 2-0 del triomf, 5-0, davant els del Garraf, al febrer). Des de Comunicació del Club hem volgut disseccionar aquell gol, analitzar-lo des de diversos punts, amb la veu de l’autor del gol, Joel Martínez; de l’assistent, Carles Güell, i del tècnic del primer equip, Javi Gómez, que va veure el gol des de la petita graderia que queda darrere de la banqueta local, ja que estava sancionat.

Aquest dilluns, el Futbol Club Martinenc ha presentat a xarxes ‘Anatomia d’un gol’:

Us deixem a continuació els altres tres gols nominats a la votació de la setmana passada. Són els següents:

2n classificat – 25% | Marc Ahufinger a Tàrrega

3r classificat – 16% | Adrián Canelada a Vilanova

4t classificat – 11% | Adrián Canelada a casa contra l’Ascó

I podeu recuperar, tal com el vam presentar, el gol de Joel Martínez a casa contra el Vilanova, vencedor amb el 48% dels volts

Ja tenim ganes de tornar a viure gols del Martinenc, a casa i fora, serà senyal que tornem a veure’ns!

#SomMartinenc

Back To Top