Joel i Marçal també renoven | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dissabte dues renovacions més al primer equip per a la temporada 2020/2021, després de les quatre anunciades aquest mateix divendres.

Es tracta de Joel Martínez i Marçal Lladó.

 

Joel Martínez (Barcelona, 1989) viurà la setena temporada al Club, la tercera de la segona etapa, que va reiniciar el 2018, procedent del Cerdanyola, després d’un primer tram al Club (2010-2014). De fet, el proper 12 de setembre es compliran 10 anys del debut de Joel amb el Martinenc, al camp de l’Equipo Ja i amb gol inclòs. El barceloní, primer capità de la plantilla, acumula ja 186 partits oficials i 48 gols amb el Martinenc.

 

Marçal Lladó (Sabadell, 1990) disputarà la seva tercera temporada com a jugador vermell… si bé la segona s’ha fet molt breu. N’anunciàvem el retorn el 4 de març, disputava uns minuts contra el Vista Alegre i la temporada quedava aturada la setmana següent. El migcampista havia deixat el Club l’estiu de 2019 per fitxar per la Fundació Grama, equip del qual procedia al març. Amb el Martinenc Lladó, que s’hi va estrenar en el retorn a Tercera de 2018, ha disputat 32 partits oficials, amb 5 gols anotats.

Així, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb sis jugadors confirmats:

Porters: Víctor Cócera
Defenses: Adri Pulido
Migcampistes: Ricardo Tinoco i Marçal Lladó
Davanters: Adrián Canelada i Joel Martínez

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc

 


Back To Top