Javi Gómez, nou entrenador del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc fa oficial aquest dissabte, 1 de juny de 2019, la incorporació de Javi Gómez com a entrenador del primer equip de futbol per a la temporada que ve. El tècnic ha dirigit els últims cinc anys la Unió Esportiva Sant Ildefons a Primera Catalana, club del qual s’acomiadava dilluns passat a les xarxes socials.

Javi Gómez arribarà al Guinardó acompanyat d’alguns dels seus col·laboradors habituals. S’incorporen amb ell Danilo Liesegang, que exercirà de segon entrenador, i Carlos Camacho, que desenvoluparà tasques de ‘scouter’. La resta de membres del cos tècnic s’anirà definint durant les properes setmanes.

Gómez ja treballa estretament amb el director esportiu, Xavi Morón, per a la confecció de la plantilla per al proper curs.

Javi Gómez, amb el director esportiu, Xavi Morón | FCM

“Les sensacions són il·lusionants, molt positives”, explica Javi Gómez. “Estic molt agraït perquè el Club hagi pensat en mi i aposti per un entrenador del meu perfil”, afegeix. “Vinc amb ganes de treballar, d’aportar a l’afició i al barri el nostre treball, el nostre coneixement, i molt content de formar part de la família del Martinenc”.

Preguntat pels objectius de cara al proper curs, el tècnic vol anar pas a pas: “Ara mateix el que s’ha d’intentar és veure quina plantilla confeccionem i en funció d’això marcar-nos objectius”. “Hem d’intentar establir unes bases, crear una metodologia de treball, de joc fins i tot, un estil. Fixar uns fonaments, que no sigui un equip que pugi i baixi, baixi i pugi, sinó que hi hagi una continuïtat en l’estil i la manera de jugar. Això crearà que a poc a poc sigui un equip amb confiança en si mateix. I que, a la categoria en què estigui, tingui unes sensacions positives i l’ajudi a tenir confiança per afrontar els reptes”, conclou.

Javi Gómez, nou entrenador del Martinenc | FCM

El canvi de xip, jugar el proper curs a Primera Catalana, ha de ser un nou impuls: “A curt termini no ens podem marcar un objectiu ara mateix, perquè tampoc sabem quin tipus de plantilla tindrem, però sí que sabem, sí que tinc molt clar, què  vull demanar a l’equip i quin estil vull de joc, com vull que funcioni i quin perfil ha de tenir. Això sí que ho tinc claríssim, perquè el Martinenc em fitxa a mi sabent quina és la meva manera de treballar i de ser, i un cop ho sapiguem tots plegats, perquè el cos tècnic projecti en els jugadors el missatge que volem transmetre, ens marcarem els objectius”.

Coneixedor de la categoria
Javi Gómez Rigol (Barcelona, 1970), arrelat a Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat, és un apassionat del futbol i l’ha viscut intensament a les banquetes. Després del seu pas per la base de diversos clubs del Baix Llobregat i de la Unificación Bellvitge, en què va assolir un històric ascens del Juvenil a Lliga Nacional, les pràctiques del títol d’entrenador Nacional A li permetien, la temporada 2012/2013, formar part del cos tècnic del CE l’Hospitalet que arribava fins a l’última eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió.

El curs següent debutava en una banqueta del futbol amateur, a la UE Sant Joan Despí. El 2014, i després de l’històric ascens de la UE Sant Ildefons a Primera Catalana, el club cornellanenc l’escollia com a tècnic per al debut a la categoria. En aquestes cinc campanyes el Sani s’ha establert a la categoria, amb una setena plaça el 2015 i esquivant el descens directe els dos últims cursos.

Javi Gómez, nou entrenador del Martinenc | FCM

L’acord s’ha formalitzat després de la finalització de la temporada per a la Unió Esportiva Sant Ildefons, i posteriorment a l’anunci del tècnic de no continuar al club cornellanenc.

El nou projecte va agafant forma, ja tenim definits els noms de qui el liderarà. Benvingut, Javi, sort i encerts, el Martinenc és ara casa teva!

#SomMartinenc


Back To Top