Javi Gómez i el seu cos tècnic, renovats! | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Martinenc, encapçalada per Xavi Morón, fa oficial aquest dimecres la renovació del tècnic del primer equip masculí de futbol, Javi Gómez, i el seu cos tècnic per a la nova temporada 2020/2021. El tècnic ha explicat els detalls de la renovació a les xarxes socials del club.

Javi Gómez (Barcelona, 1970) va arribar al Martinenc fa un any, el juny de 2019, després de cinc exitoses temporades dirigint la UE Sant Ildefons, en l’estrena històrica del club cornellanenc a Primera Catalana. Va debutar oficialment com a tècnic vermell el 2 d’agost de 2019, a la Copa Catalunya contra l’Espanyol B (0-3).

Va conformar una plantilla pràcticament nova (només dues continuïtats fa un any) i, amb el lògic procés d’adaptació, l’equip va anar agafant velocitat de creuer fins a arrencar el 2020 (i la segona volta de Primera Catalana) de manera imparable, situat a la quarta plaça, a 3 punts del segon, quan es va aturar la competició per la pandèmia de la Covid-19.

En total, Javi Gómez dirigia el curs passat 24 partits oficials del primer equip, amb 12 victòries, 6 empats i 6 derrotes.

El tècnic Javi Gómez continuarà al Guinardó | Dani Falcón (FCM)

Amb la continuïtat de Javi Gómez com a màxim responsable de la primera plantilla masculina renova el seu vincle amb el Club també el seu cos tècnic. El formen:

    • Javi Gómez, entrenador
    • Danilo Liesegang, segon entrenador
    • Adrià Escribano, entrenador de porters
    • Carlos Camacho, ‘scouting’
    • Javi Caballero, delegat

Un cop tancada la continuïtat de l’equip tècnic, en les properes setmanes s’anirà definint la composició de la plantilla per a la nova temporada.

El Futbol Club Martinenc desitja un any més a Javi Gómez i a l”staff’ tècnic que l’acompanyarà molta sort i molts encerts en una temporada que encarem amb moltes ganes, després de la interrupció d’aquest març.

#SomMartinenc


Back To Top