Iván Fuentes, nou porter del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimarts la incorporació al primer equip del porter Iván Fuentes, de 29 anys, que arriba procedent del Rubí.

Iván Francisco Fuentes Gómez (Barcelona, 28 de gener de 1992), és nascut a la capital catalana però vinculat d’infantesa a Corbera de Llobregat. D’arrels xilenes i segovianes, Fuentes va començar a jugar a futbol a l’Europa, fins l’etapa d’Infantil, en què firmava pel Cornellà, per tancar la seva formació a la Damm, ja com a juvenil.

Debutava com a amateur al Corbera, el curs 2011/2012. A mitja temporada fitxava pel Martinenc, per jugar al filial durant la segona meitat d’aquella temporada. L’estiu del 2012 feia el salt a Tercera Divisió, per jugar al Vic. El 2013 fitxava pel CE Sabadell, per incorporar-se al filial i assolir l’ascens a Tercera Divisió, el 2014. Jugava un curs més al filial arlequinat, una temporada 2014/2015 en què disputava partits de Copa Catalunya amb el primer equip, i anava convocat a tres partits de Segona Divisió del conjunt arlequinat. Deixava el Sabadell B el 2015 per disputar dues temporades més a Tercera, al Sant Andreu (2015/2016) i al Granollers i al Júpiter, la temporada 2016/2017.

Continuava a la Verneda el 2017, a Primera Catalana, per firmar pel Santboià a mig curs, i retornar a Tercera durant la segona meitat de temporada. El 2018 iniciava una segona etapa al Sant Andreu, un curs exitós, amb la consecució de la Copa Catalunya i la participació a la Copa del Rei del conjunt quadribarrat. Els dos últims cursos els ha disputat a Primera Catalana, al Júpiter (2019/2020) i al Rubí (aquest últim curs 2020/2021).

Ivan Fuentes, nou porter del Martinenc | FCM

Més enllà dels terrenys de joc, Fuentes és representant comercial d’una marca esportiva.

Amb el fitxatge del porter Ivan Fuentes la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb set jugadors confirmats:

Porters: Roy Zambrano i Iván Fuentes
Defenses: Víctor Rodríguez i Dani Erencia
Migcampistes:
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez i Gerard del Río

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top