Hugo Fernández i Raventós; més qualitat per al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc ha arribat a un acord amb Hugo Fernández (Sant Andreu) i Joan Raventós (Olímpic Can Fatjó) perquè la temporada que ve juguin al primer equip. Així, Miguel López s’assegura dos jugadors que aportaran qualitat i experiència al mig del camp i a la parcel·la ofensiva de l’equip.

Hugo Fernández és un jugador molt polivalent que pot jugar  de lateral o en totes les posicions del mig del camp. En aquesta darrera temporada, el futbolista de 22 anys ha jugat 27 partits amb el Sant Andreu, 11 dels quals com a titular, mentre que en fa dues, al Manlleu, no va poder gaudir de la continuïtat desitjada per culpa de les lesions.

La seva etapa formativa, però, és d’allò més curiosa. Sent cadet, Hugo va destacar al Cornellà i el Blackburn Rovers anglès el va incorporar a la seva pedrera. Allà, el jugador nascut a Terrassa va ser campió de la Premier League sub-18 i va arribar a la final de la FA Youth Cup. Finalment, però, tot i que el Liverpool li va seguir la pista durant un temps, no va poder triomfar a Anglaterra i va tornar a Catalunya on, ara al Guinardó, buscarà demostrar tota la seva qualitat.

Per altra banda, Joan Raventós és un jugador que pot jugar tant en punta d’atac com de mitja punta. Raventós, de 26 anys, té una llarga experiència a tercera divisió -Gramenet, Rubí i Muntanyesa-, tot i que aquest darrer any ha jugat al grup 3 de segona catalana amb l’Olímpic Can Fatjó. Al conjunt de Rubí, el davanter ha jugat 23 partits (19 com a titular) i ha anotat 8 gols.

Molta sort i molts èxits als dos!

Som Martinenc!


Back To Top