Guanyar per evitar maldecaps | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb la segona posició a set punts, i amb sis de marge respecte el Lloret, l’equip que marca el descens, el Martinenc entra en les darreres cinc jornades situat en zona de ningú, al bell mig de la classificació. Tot i això, amb opcions matemàtiques en ambdós extrems de la taula –i més veient els dubtes que han mostrat al llarg de tot l’any els conjunts capdavanters, i sobretot, la bona ratxa de resultats dels equips de la part baixa,–, els d’Agustín Vacas han de seguir enfrontant cada partit com si fos una final.

A davant, diumenge, hi tindran un Mollet a qui ja van derrotar en el partit de la primera volta, en un moment en el qual l’equip vallesà liderava la classificació. Ara, i després d’una trajectòria irregular, els molletencs es troben tot just un punt per sobre el conjunt del Guinardó i amb una situació similar.

En el partit de la primera volta disputat al Germans Gonzalvo, el Martinenc va vèncer per la mínima, gràcies a una excel·lent actuació defensiva. Aleix Vall, de penal, va fer l’únic gol del partit que es van traduir en tres punts clau.

Per aquest diumenge, Agustín Vacas no podrà comptar amb Sergi Arranz, Marc Esteban ni Fernando, lesionats, motiu pel qual haurà de tornar a tirar de jugadors del filial per completar la convocatòria.


Back To Top