Guanyar abans de descansar: El Reus B espera | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc busca per fi aconseguir el primer triomf de la temporada contra el filial del Reus, en partit de la setena jornada de lliga de Tercera al Municipal del Guinardó (12h). L’equip vol un triomf per tal de guanyar confiança just abans d’afrontar la jornada obligada de descans.

El conjunt del Guinardó vol mostrar la seva millor cara i refer-se del cop a Sant Boi, on va ser millor que el seu rival però va caure en el minuts finals. El tècnic Miguel López té les baixes per aquest duel de Alejandro Megía, Villegas i el dubte de Peque -amb molèsties-. La resta d’efectius estan a disposició de l’entrenador.

El rival serà el Reus B, amb 7 punts, a qui es donaria caça si s’aconsegueix el primer triomf en lliga. El conjunt roig-i-negre és un rival molt complicat, amb joventut i talent tot i que alguns dels seus jugadors acostumen a reforçar el primer equip reusenc de Liga 1,2,3.

EL públic del Guinardó ha de donar el màxim suport al Martinenc, que necessita un primer triomf per tal de treure’s els nervis de la categoria i començar a mirar cap a dalt.

Som Martinenc


Back To Top