Golejada de pretemporada a Ripollet | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc segueix carburant i ahir a Ripollet va golejar per 0-5 al conjunt local en un partit on es va demostrar que l’intens treball físic comença a donar els seus fruits. L’equip va oferir una molt bona cara en totes les línies i segueix treballant pel debut el proper de setembre contra la UE Sants.

El central Marc Martínez va demostrar la seva fortalesa en la pilota aturada i va marcar el primer de cap en una falta lateral al minut 11. El 0-2 va ser obra de Roland Garros de penal, que va provocar bé una internada de Miki Poveda. Amb el 0-2 i bones sensacions, tot i que Barragán va haver de lluir-se en diverses ocasions, es va arribar al descans.

A la represa, Miguel López va moure tota la banqueta i es va mantenir un bon ritme de treball. Roland, bigolejador, va anotar el tercer en una acció de davanter centre i el jove Adri Felius -una autèntica bala- va fer el quart després d’una jugada de barret d’Adri Ruiz. Per acabar-ho d’arrodonir Eric Blasco  es va estrenar amb la samarreta del Martinenc amb un gol de cap.

Un bon test del Martinenc on es van veure coses molt interessants. L’equip de Miguel López segueix treballant.

Back To Top