Gerard Tejedor 'Gueri' s'incorpora al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimecres el sisè fitxatge del primer equip per a la temporada 2020/2021. Es tracta del migcampista Gerard Tejedor ‘Gueri’, de 27 anys.

Gerard Tejedor ‘Gueri’ (Barcelona, 9 de juliol de 1992), natural de Sant Gervasi, va passar en la seva etapa formativa per clubs com el Premià o la Gramenet, amb qui va disputar els anys com a juvenil. Deubtava al futbol amateur amb la Gramenet a Tercera, el curs 2011/2012, i continuava a la categoria la temporada següent, mitja al Masnou i mitja al Castelldefels. El 2013 fitxava pel Júpiter, el club en què ha estat més anys, a Primera Catalana. Després de la primera temporada amb continuïtat a la categoria, el curs 2014/2015 formava part de la plantilla gris-i-grana que assolia l’ascens a Tercera Divisió. El retorn a Tercera de Gueri es traduïen en una campanya amb el Júpiter novè i Gueri disputant 33 partits (i marcant un gol). El 2016 canviava d’equip però continuava a Tercera: fitxava pel Cerdanyola, on estava fins al novembre, en què signava per l’Europa. La temporada següent es mantenia a Barcelona i a Tercera, jugant a l’Horta. Amb els de Nacho Castro competia fins a l’abril, quan retornava al Júpiter per acabar la temporada a Primera Catalana.

Aquell 2018, Gueri aparcava el futbol per dedicar-se a projectes personals i professionals. Aquest últim any s’ha estat entrenant i posant en forma per tornar als terrenys de joc. De fet, acumula mig any entrenant-se pel seu compte a fons. “M’ha anat molt bé en l’aspecte mental, ho agafo amb molta il·lusió, voldria tornar als entrenaments ja”, explica un Gueri que busca reenganxar-se al futbol després d’haver carregat piles havent-se’n separat un temps. “S’havien de donar, i s’han donat, moltes condicions: tinc el Martinenc a prop de casa, diversos anys ho havíem parlat però mai s’havia donat… fins ara. Ho agafo amb moltes ganes”, afegeix.

Fora dels terrenys de joc, Tejedor és propietari d’una empresa d’entrenament esportiu, GOTraining, que segueix el lema training, sports & events.

Gueri -fila de baix, primer per l’esquerra-, amb l’Horta a l’Històrics 2017 | Àngel Garreta – Torneig d’Històrics

Amb el fixatge de Gerard Tejedor ‘Gueri’ la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb divuit jugadors confirmats:

Porters: Víctor Cócera i Roy Zambrano
Defenses: Adri Pulido, Karim Al Qarut, Adri García, Edu García i Martí Tàpia
Migcampistes: Ricardo Tinoco, Marçal Lladó, Rafel Roger, Aleix Lage i Gerard Tejedor ‘Gueri’
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, José V. Molina ‘Josevi’, Víctor Muñoz, Gerard del Río i Eric Zárate

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top