Gerard Martínez 'Geri', en dinàmica de primer equip | FC Martinenc
skip to Main Content

El futbolista Gerard Martínez ‘Geri’, del Juvenil A Masculí, s’integra des d’aquesta última setmana d’abril a la dinàmica del primer equip masculí, per a les darreres cinc jornades de lliga a la Primera Catalana. Martínez debutava amb l’equip diumenge, sent titular a Rubí, completant un any de somni, en què ha estat peça clau amb el Juvenil a Lliga Nacional, amb 24 partits disputats i dos gols anotats fins ara.

Gerard Martínez ‘Geri’ (Barcelona, 18 de gener de 2004), arrelat a l’Eixample barceloní. Va començar a jugar a futbol a l’Horta, des de prebenjamí de segon any, i va arribar a la disciplina del Martínenc en edat d’Aleví. Ha passat pel Cadet i els Juvenils del Club, formant part de l’equip que assolia l’ascens a Lliga Nacional Juvenil fa un any. Actua de lateral esquerre, també podent actuar de central.

Geri, en el seu debut amb el primer equip | Dani Falcón – FCM

Amb la promoció de Geri al primer equip, la plantilla compta ara amb 21 futbolistes confirmats:

Porters: Roy Zambrano i Miguel Ramos
Defenses: Adrià Saro, Max Espígol, Cristian Fabregat, Adrián Navarro ‘Picolo’, Natan Silva, Iván Romano, David Nogales i Gerard Martínez ‘Geri’
Migcampistes: Luis Gaudioso, Edgar Tejada, Ali Tanoughat, Alseny Barrie, Uri Puigbó i Osama Dellal
Davanters: Dani Suárez, Juanlu Estévez, Jan López, Víctor Fabián i Moha Lamine

La plantilla queda actualitzada, ja al tram final del curs a Primera Catalana; si sorgissin nous moviments els comunicaríem degudament.

#SomMartinenc


Back To Top