Europa-Martinenc, plat fort per començar la lliga | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’unes setmanes d’espera, finalment ja coneixem quin serà el camí del Martinenc en el seu retorn a Tercera. En un calendari especial, amb l’excepcionalitat dels 21 equips d’aquesta temporada i les dues jornades de descans, la fortuna ha deparat els partits més especials per a l’inici i per al final: començarem la lliga al camp de l’Europa (el cap de setmana del 18 i 19 d’agost) i l’acabarem al Feliu i Codina d’Horta.

El Martinenc de Miguel López s’estrenarà a la nova categoria en el desplaçament més curt de la temporada visitant el Nou Sardenya. Serà un gran començament de curs per una temporada en la què viurem emociones fortes: entre elles, tres derbis de la ciutat més, en una Tercera Divisió en la que enguany coincidim cinc equips de Barcelona. Casualment, l’altre desplaçament de més proximitat, en aquest cas el del derbi del Districte contra l’Horta, tindrà lloc en la darrera jornada de campionat (19 de maig).

Pel que fa a les jornades de descans, no hem tingut la sort que ens coincideixi en cap de les tres setmanes que hi haurà amb dos partits. Descansarem en la jornada 8 (30 de setembre) i 29 (24 de febrer), però hi haurà partits tant l’11 de setembre (a casa contra el San Cristóbal), per Tots Sants (a casa contra l’Ascó) i el dia de Reis (en el derbi contra l’Europa al Guinardó).

I per anar a veure el nostre següent rival ho tindrem ben fàcil: ens enfrontem sempre als equips que deixa l’Europa.

Els derbis:
Europa-Martinenc (jornada 1, 19 d’agost)
Martinenc-Europa (jornada 22, 6 de gener)

Martinenc-Sants (jornada 15, 11 de novembre)
Sants-Martinenc (jornada 36, 7 d’abril)

Sant Andreu-Martinenc (jornada 20, 16 de desembre)
Martinenc-Sant Andreu (jornada 41, 12 de maig)

Martinenc-Horta (jornada 21, 23 de desembre)
Horta-Martinenc (jornada 42, 19 de maig)

Som Martinenc!

Back To Top