Èric Blasco i Jandro, primers reforços | FC Martinenc
skip to Main Content

La plantilla del Martinenc 2017/2018 va agafant forma i després de lligar diverses renovacions –la del cos tècnica inclosa–, Èric Blasco (Júpiter) i Jandro (Mollet) son els primers reforços. Es tracta de dos homes d’atac, joves però ja amb experiència, fins i tot en categories superiors com és el cas de Blasco.

Èric Blasco, nascut l’any 1992, és un davanter molt ràpid que tant pot jugar en la punta d’atac com en banda –de fet, aquest any al Júpiter ha jugat alguna vegada de carriler–. Tot i la seva joventut, Blasco ja acomula força experiència, sobretot a la tercera divisió on ha jugat en quatre equips diferents. De fet, Miguel López el coneix molt bé perquè va jugar amb ell al Masnou. Abans, havia estat a l’Europa, on es va formar, i després ha jugat al Cerdanyola i al Júpiter. Només la primera temporada al Masnou, la seva segona en edat amateur, l’ha jugat a primera catalana.

El segon fitxatge és Alejandro Montejo, més conegut futbolísticament com a Jandro. De 22 anys, es tracta d’un jugador amb qualitat, que es desenvolupa per la zona de mitja punta. Ve del Mollet, on ha jugat les darreres dues temporades i abans havia jugat a la Unificació Llefià, a segona catalana.

Els desitgem molta sort i molts èxits amb la samarreta vermella. Benvinguts!

Som Martinenc!

Back To Top