Ensopegada de l'HQ Martinenc, tot i que manté la segona plaça | FC Martinenc
skip to Main Content
CH BARBERÀ 3 - 1 FC MARTINENC

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha ensopegat a una pista que tradicionalment no sol ser gaire propícia al nostre equip.

Un motivat equip local ha aconseguit endur-se l’enfrontament amb una actitud esportiva molt intensa que no ha penalitzat la interpretació arbitral i això no ha donat gens ni mica de comoditat a l’equip del Guinardó.

L’enfrontament però ha esta igualadíssim acabant la mitja part amb el resultat d’empat a 1 gol i el partit no s’ha trencat mai i fins a l’últim sospir l’equip de Harri Mora ha tingut les seves opcions que avui no les ha sabut aprofitar.

Malgrat tot, aquesta derrota és dolça perquè l’equip immediatament perseguidor, l’Arenys, també ha punxat aconseguint només un empat en el seu enfrontament, i això fa que l’equip vermell conservi la segona plaça a un punt encara per damunt del tercer classificat.

Ara caldrà refer-se i afrontar els propers partits amb lògica i intel·ligència per recuperar la bona dinàmica que havia caracteritzat aquest bon començament de temporada.

Som Martinenc!

FC Martinenc: Ros, Daura, Bea, Cortadellas (1), Gerard Domingo (equip inicial) Xals, Dani Rivera, Serrano i Fabre.


Back To Top