Enganxar-se a la lliga abans de l’aturada de Nadal | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc té demà un repte molt important al camp del Lloret: Aconseguir una victòria que el posicioni en llocs de privilegi a la classificació i marxar de vacances de Nadal amb un somriure i els deures fets. El partit serà dissabte a les 16 hores.
Després de superar el filial del Girona amb remuntada inclosa, els homes de Miguel López volen treure suc de la seva visita a Lloret, un camp complicat on és difícil imposar-se. Tot i això, el Martinenc està amb confiança per tal d’atrapar al seu rival a la classificació i seguir escalant posicions.

Actulament els del Guinardó són vuitens amb 19 punts, mentre que el Lloret és quart amb 22. Un triomf a domicili podria permetre al Martinenc un salt qualitatiu. Per aquest partit, el Martinenc té la baixa del capità Aleix Vall i el porter Barragán.

L’afició, que va viure una de les gran alegries de la temporada contra el Girona, serà fonamental per poder sumar de tres en tres. A més, és un partit molt important ja que la lliga s’atura fins el dia 7 de gener.

Som Martinenc


Back To Top