Empat insuficient al Guinardó | FC Martinenc
skip to Main Content

Tot i mostrar una bona versió, el FC Martinenc no ha pogut passar de l’empat davant de la FE Grama (1-1) al Municipal del Guinardó. L’equip segueix sent el rei de l’empat (fins a 12 aquesta temporada) i el fet de no sumar de tres en tres evita poder acostar-se a la salvació. Rovira, amb un golàs, ha igualat el gol inicial de Padilla a la primera part.

Era un duel amb molta tensió i por a perdre entre dos equips amb urgències que necessitaven imperiosament la victòria. El Martinenc ha posat el joc, la possessió i la idea de joc, mentre que la FE Grama buscava en contracops gaudir d’ocasions de perill.

Els colomencs s’han mostrat molt ben posicionats defensivament, amb la intenció de robar pilotes en la fase de construcció del Martinenc per fer mal. En un contra cop, Padilla s’ha avançat a la defensa i ha rematat una bona centrada de Buba per la banda dreta (0-1, m.41). Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

A la segona part el Martinenc ha agafat encara més les regnes del partit, i ha posat setge a la porteria defensada per l’ex jugador vermell Caleb. Rovira ha empatat en un xut espectacular de fora l’àrea que ha tocat al pal i ha entrat, al minut 58.

Amb més de 30 minuts per endavant l’equip ha seguit buscant la victòria, però no ha pogut concretar cap de les opcions de perill que ha generat. La més clara ha arribat ja en temps afegit, amb un contracop amb superioritat numèrica que la defensa de la FE Grama ha pogut salvar “in extremis”, i en un final surrealista ja que l’àrbitre ha assenyalat el final del partit quan Sosa encarava el porter.

Diumenge el FC Martinenc visitarà l’Ascó (12h), també en posicions de descens.

 

Back To Top