Els primers equips de futbol arrenquen la pretemporada | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest dilluns 31 d’agost tornaven a la feina set equips de futbol del Club, amb els quatre amateurs (primers equips i filials, masculins i femenins) al capdavant, així com tres equips de base masculins (el Juvenil A, el Cadet A i l’Infantil A).

La xerrada prèvia a l'inici de pretemporada del Masculí

La xerrada prèvia a l’inici de pretemporada del Masculí

L’arrencada dels primers equips va comptar amb una primera xerrada informal, en què el vicepresident del Club, David Alonso; el director general, Alfred Porcar ‘Fido’, i el director esportiu de futbol, Xavi Morón, van desitjar un bon curs als equips, destacant la responsabilitat davant la prevenció de la pandèmia per davant de tot. Es van reiterar les mesures de prevenció davant la Covid-19 i es va desitjar continuïtat de dos projectes exitosos: el Femení va assolir l’ascens a Preferent el curs passat, categoria en què debutarà el mes vinent i el Masculí va veure com la lliga es tancava en plena trajectòria ascendent a Primera Catalana.

La xerrada prèvia a l'inici de pretemporada del Femení

La xerrada prèvia a l’inici de pretemporada del Femení

Les xerrades van precedir una primera sessió d’entrenament de to suau, si bé la pilota ja va ser protagonista. En el cas del primer equip masculí, l’entrenament ja va comptar amb la presència de l’últim fitxatge, Kilian Vicente.

El tècnic, Javi Gómez, durant el primer entrenament del Masculí | Dani Falcon (FCM)

El tècnic, Javi Gómez, durant el primer entrenament del Masculí | Dani Falcon (FCM)

Arrenca la pretemporada, amb totes les precaucions activades. El Masculí té programats sis amistosos, el primer dimecres vinent, 9 de setembre -falten els horaris per confirmar-. El futbol ha tornat al Municipal del Guinardó, com el trobàvem a faltar!

#SomMartinenc


Back To Top