El rival en xifres: Tona | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

1 temporada ha jugat el Tona a primera catalana en tota la seva història. Va aconseguir l’ascens el curs passat i enguany, en l’any del seu debut, els tonencs estan fent una temporada de somni.

2 partits porta sense guanyar el conjunt osonenc fora de casa. Va empatar contra l’Andorra, en un partit prèviament aplaçat per la neu, i va caure al camp del Farners per 2-0.

3-1 a la primera volta. El Martinenc va patir, al camp del Tona, la primera derrota de la temporada a finals de setembre de l’any passat. En cas de victòria vermella, aquest resultat adquirà importància per determinar el ‘goal average’ particular.

6 gols ha marcat Jordi Pla, màxim golejador del Tona, un equip amb les dianes molt repartides entre els seus jugadors. El segon màxim realitzador és Baruc Nsue, amb 4.

7 mesos va estar sense equip Baruc Nsue abans de fitxar per l’equip del seu poble, el Tona. El genial mitjapunta, un dels motius pels quals s’explica el gran any del conjunt osonenc, va estar parat més de mig any perquè després de deixar el Cornellà no havia tingut cap oferta estimulant… fins que va arribar el Tona que va convèncer ‘La Perla’ per ajudar-los l’any del seu debut a primera.

21 gols ha encaixat el conjunt dirigit per Rafa Rodríguez i Xevi Melero. En set ocasions ha aconseguit deixar la porteria a zero, mentre que la gran golejada la va encaixar en la jornada 8 a casa contra el Manresa (1-4).

34 punts suma el conjunt osonenc, tres més que el Martinenc, que en cas de victòria l’igualaria en la classificació. El Tona és un dels cinc equips empatats a punts en la segona posició de la taula.


Back To Top