Innocentada: El Sheffield FC, el club de futbol més antic del món, participarà al Torneig d’Històrics 2019 | FC Martinenc
skip to Main Content

El Torneig d’Històrics, organitzat anualment pel FC Martinenc, tindrà per primer cop a la història un equip participant estranger. I no serà un club qualsevol, sinó el més antic del món, el Sheffield FC; que farà honor a la filosofia dels “Històrics”.

El Sheffield FC, fundat l’any 1857, és el primer club de la història del futbol, nascut a la ciutat anglesa del comptat de South Yorkshire. Actualment milita a la Northern Premier League Division One East.

Els representants del club anglès van conèixer aquest passat estiu l’existència del Torneig d’Històrics del Futbol Català, que aglutina els equips històrics de Catalunya, i van posar-se en contacte amb el FC Martinenc després de veure els partits per la web d’Esport3, que aquesta passada edició va fer tot el torneig en directe.

A partit d’aquest moment, i veient que són unes dates ideals per fer la pretemporada, la direcció del Sheffield FC i del FC Martinenc van posar-se d’acord perquè l’equip anglès pugui fer un stage al Municipal del Guinardó durant el mes d’agost i pugui participar d’aquesta manera als Històrics 2019.

El Sheffield s’haurà d’enfrontar en duels històrics amb clubs com el mateix FC Martinenc, el CE Europa, la UE Sant Andreu, la UA Horta, la UE Sants…. enfrontaments amb llarga història a les espatlles de cada club.

Donem la benvinguda als Històrics al club amb més història del món!


Back To Top