El rival en xifres: Vic | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

2 punts menys té el Vic que el conjunt del Guinardó. Amb 39, els osonencs són l’equip immediatament per sota el Martinenc en la classificació.

6 victòries, 4 empats i 4 derrotes ha aconseguit el conjunt osonenc al seu estadi, uns números lleugerament superiors als aconseguits a domicili (4-5-5).

7 gols es van veure en el Martinenc-Vic de la primera volta disputat al Guinardó. Els d’Agustín Vacas van posar-se amb un avantatge de 2-0 i 3-1, però van veure com el conjunt visitant empatava el partit a 3. Un gol d’Arranz un minut després de l’empat va permetre que finalment els punts es quedessin a casa.

9 partits consecutius va estar el Vic sense guanyar, des de la jornada 11 fins la 19. És, segurament, un dels motius pels quals els vigatans no estan en la lluita per l’ascens.

11 gols ha marcat Gerard Verdaguer en els 27 partits que ha disputat aquesta temporada. Tot i que amb 33 gols el Vic no és un dels equips més realitzadors del grup 1, Verdaguer és el quart màxim golejador. Ha marcat un terç dels gols del seu equip.

28 gols encaixats. Tot i l’onzena posició en la taula, els d’Albert Cámara són el cinquè equip que menys gols encaixa, només superats pel Mollet, La Jonquera, el Vilassar i el Farners.


Back To Top