El rival en xifres: Sants | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

1 punt de marge va arribar a tenir només l’equip santsenc respecte les posicions de descens directe (jornada 12 i 14). Però una extraordinària ratxa de victòries han catapultat als barcelonins a la part alta de la taula.

2n classificat és el Sants després d’una excel·lent ratxa de resultats. A un punt del Vilassar, actual líder del grup 1, els santsencs encapçalen el grup de quatre equips que tenen 37 punts.

7 victòries seguides porta el Sants, que encara no ha perdut en aquest 2016. Gràcies a aquesta fabulosa ratxa i aprofitant la igualtat del grup, els de Tito Lossio han passat de lluitar en la part baixa a situar-se entre els conjunts capdavanters.

10 gols ha marcat Sergio Navarro, pitxitxi del Sants i tercer màxim golejador del grup 1 de primera catalana. Navarro ha anotat més d’un terç dels gols del seu equip.

21 titularitats. El ‘pitxitxi’ Sergio Navarro és la referència de l’equip i l’únic jugador de la plantilla que ha jugat tots els partits d’inici. El segueixen de prop Picolo (20) i el porter Carlos Blanco (19).

22 gols ha encaixat el conjunt blanc-i-verd, que ha deixat en sis ocasions la porteria a zero. Carlos, l’habitual titular, ha rebut una mitjana de poc més d’un gol per partit (1,05).

96/97 Va ser la darrera temporada que el Sants va jugar a tercera divisió. Ara, en la segona temporada a primera catalana després de l’ascens de la temporada 2013-14, volen tornar a ascendir a categoria estatal.


Back To Top