El rival en xifres: Molletense | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

2 victòries només ha aconseguit sumar el Molletense aquesta temporada. Una al Municipal de la Zona Sud, contra l’Escala (2-1) i una altra com a visitant, al camp de l’Abadessenc (2-3).

2 entrenadors ha tingut l’equip aquesta temporada. Antonio Filgaira, el tècnic de la primera temporada de la història del club a primera catalana, va aconseguir la permanència el curs anterior, però enguany va ser destituït a causa d’un mal inici; José Antonio Linares en va ser el seu substitut. El nou tècnic, però, no ha estat capaç de donar la volta a la situació amb només dos empats i una victòria en quatre mesos.

7 derrotes consecutives acumula el Molletense després del triomf a casa contra l’Escala. En aquests set darrers partits, l’equip ha anotat només 5 dianes, mentre que n’ha encaixat 17.

10 punts ha sumat el conjunt vallesà en aquestes 26 jornades, uns números molt pobres per lluitar per la permanència. L’Abadessenc, en canvi, que es trobava en una situació similar ara fa dos mesos, ha donat pas endavant aquestes darreres jornades i ha deixat el Molletense enfonsat en la darrera posició de la taula.

13 jugadors ha presentat el conjunt molletenc en els darrers tres partits del campionat. Per falta de jugadors, el tècnic José Antonio Linares només ha pogut comptar amb dos homes de refresc a la banqueta.

20 gols ha marcat només el conjunt del Municipal de la Zona Sud, menys d’una diana de mitjana per partit. És de llarg l’equip menys golejador del grup 1 de primera catalana i David Matito, amb 5 gols, és el seu màxim realitzador.

21 punts separen el Molletense de la salvació, que ara marca el Girona B, 14è, amb 31 punts. Amb només vuit jornades per acabar la lliga, una ensopegada davant el Martinenc certificaria el descens matemàtic a segona catalana.

Back To Top