El rival en xifres: Mollet | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

1 victòria en els darrers cinc partits. Els de David Ortiz van començar molt bé la temporada, però s’han desinflat en aquesta segona volta i no passen ara pel seu millor moment.

1 derrota. En el partit de la primera volta, el Martinenc es va enfrontar a un Mollet que en les primeres 12 jornades havia sumat 25 punts i només havia perdut un partit. D’aleshores ençà, l’equip vallesà ha perdut 7 partits més i ha sumat només 18 punts, en les següents 17 jornades.

4 jornades ha estat líder el Mollet. Ho va ser de manera testimonial en la jornada 3, i després va ocupar la primera posició de la taula durant tres jornades seguides, entre la 11 i la 13. La derrota contra el Martinenc i l’empat davant el filial del Girona el van fer caure fins la tercera posició i ja mai més ha tornat a ocupar el liderat.

5 dianes ha anotat el màxim golejador del conjunt vallesà, Chipi. Una xifra força baixa, tot i que no és d’estranyar si tenim en compte que el conjunt molletenc ha anotat només 29 dianes en aquestes 29 jornades, el segon equip menys golejador del grup. I és que els partits en els quals juga el Mollet són, de llarg, els duels on s’hi veuen menys gols.

8 victòries a domicili. Els de David Ortiz són, juntament amb La Jonquera, l’equip que més victòries treu a domicili, on té uns números excel·lents (8-3-3). Als Germans Gonzalvo, en canvi, les xifres baixen de manera notable, amb només 3 victòries i 7 empats.

10 empats. El conjunt vallesà és un dels equips que més empata de la categoria, més d’un terç dels partits. És un habitual en el 0-0 (5 vegades), tot i que també ha firmat empats sonats com el 3-3 de la jornada 2 contra el Vilassar, o el 2-2 del passat diumenge contra el Tona.

26 gols ha encaixat el Mollet i és, empatat amb La Jonquera, l’equip que menys gols rep del grup 1 de primera catalana. Pol Flores, titular en els 29 partits disputats en lliga, és un dels principals artífex de la gesta.

43 punts suma el Mollet, un més que el Martinenc i dues posicions per sobre. Quan els dos equips es van enfrontar en la primera volta, els vallesans eren líders i li treien 7 punts al conjunt d’Agustín Vacas.


Back To Top