El rival en xifres: La Jonquera | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

1a posició ocupa La Jonquera després de superar el Tona en el partit de la darrera jornada. Els de l’Alt Empordà només havien ocupat aquesta privilegiada posició de manera simbòlica en la primera jornada de campionat, però ara encaren el tram decisiu de la temporada en una situació privilegiada.

8 victòries suma el conjunt gironí en les darreres deu jornades de campionat, uns números que l’han portat a la primera posició de la classificació. Els d’Àxel Vizuete fa quatre partits que no coneixen la derrota.

13 victòries. Sembla lògic que l’equip que va líder sigui qui més partits hagi guanyat, però en una competició tan igualada i en que els empats són habituals tot podria passar. Els gironins només han empatat 4 partits i n’han perdut 7.

9 gols ha marcat el màxim golejador de l’equip, Albert Bassols. L’atacant, però, només ha anotat un gol en els darrers sis partits. Va ser en la darrera jornada, una diana que va representar l’1-1 contra el Tona.

37 gols a favor porta el conjunt d’Àxel Vizuete, segon màxim golejador del grup juntament amb segon classificat, el Vilassar (37). Només l’Avià ha anotat més gols que els dos millors conjunts de la categoria.

47 punts, quatre menys dels que porta en només 24 jornades enguany, va sumar la temporada passada la Jonquera. Queda clar, doncs, el pas endavant que ha donat el conjunt de l’Alt Empordà enguany.


Back To Top