El rival en xifres: Girona B | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

1 punt separa al conjunt gironí de la salvació, un objectiu que s’ha apropat en les últimes jornades gràcies als bons resultats. Tot i així, el filial s’ha passat gran part de la temporada en zona de descens.

3 dianes va anotar Sergi Arranz en el partit de la primera volta entre el Martinenc i el Girona B que va acabar 3-0. Un resultat que signaríem sense pensar-ho pel partit a Girona.

6 victòries ha sumat el Girona B en 22 jornades, tot i que dues han estat en les darreres últimes quatre jornades (3-0 contra l’Andorra i 2-1 contra l’Abadassenc).

7 punts dels darrers 12 possibles. Els de Nacho Castro viuen, probablement, el millor moment de la temporada, sobretot gràcies a una reacció al seu camp.

8a posició. El Girona B va acabar en la zona mitjana-alta de la taula la temporada passada, mentre que fa dos cursos els gironins van ser tercers i van estar immersos, bona part de l’any, en la lluita per l’ascens amb un altre filial, el del Sabadell –que sí que va acabar ascendint–. Aquest any, però…

29 gols a favor porta el conjunt de Nacho Castro, uns números que es podrien equiparar amb conjunts de la part alta de la taula. El problema de l’equip gironí, doncs, no és la capacitat golejadora…

31 gols en contra. Mentre que les xifres ofensives de l’equip no són dolentes, el Girona B és el tercer equip que més gols encaixa, només per darrera dels dos cuers, el Molletense i l’Abadessenc.


Back To Top