El rival en xifres: Farners | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

1-1 en el partit d’anada. Era el primer partit de lliga del Martinenc –la jornada 1 contra l’Andorra havia quedat aplaçada– i el primer punt per ambdós equips. Sergi Arranz es va avançar en el marcador, però el Farners va empatar a la segona meitat.

2 victòries consecutives suma el Farners en les darreres dues jornades. Va vèncer a l’Abadassenc en el darrer partit de la primera volta (4-1) i dissabte va donar la sorpresa vencent a un dels equips capdavanters, el Tona per 2-0.

4 dianes ha anotat Marc Vilà, el màxim golejador de l’equip. El segueixen de prop Josep Riart i Ferran Nierga amb tres gols.

9 punts han aconseguit els gironins a domicili, gairebé la meitat dels 19 en total. Fins a aquestes dues darreres jornades –dues victòries seguides com a local–, el Farners tenia uns números més positius com a visitant que com a local.

11 gols, dels 19 que porta anotats el Farners, els ha marcat en tan sols tres partits; tres victòries contra el Molletense (1-4), Mollet (3-0) i l’Abadessenc (4-1). En els 15 partits restants, els de la Selva només han marcat 8 gols.

15è classificat. Els selvatans ocupen la zona de descens directe a primera catalana des de la jornada 11. Tot i això, després de dos triomfs consecutius es troben a només una victòria de la salvació.

18 titularitats. Només el porter Bartrina i el defensa Massegú (germà de l’ex jugador del Martinenc) són els únics que han iniciat tots els 18 partits de lliga disputats fins el moment.


Back To Top