El rival en xifres: Abadessenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Analitzem el proper rival del primer equip del Martinenc a través dels seus números més destacats. Perquè, tot i que el futbol va molt més enllà de les estadístiques i de la fredor de les xifres, els números sempre ajuden a explicar allò que passa.

1 empat acumula només el conjunt gironí, l’equip que menys vegades ha signat les taules aquest curs. Curiosament, aquest és l’únic punt aconseguit per l’Abadessenc a domicili i el va sumar en l’empat al Guinardó en el partit de la primera volta.

3 fitxatges ha fet l’equip en aquest mes per intentar reconduir la situació i sortir del pou. Primer van arribar Aleix Trulls i Buba i una setmana després va arribar Lluc Mora, cedit de l’Olot.

3 victòries suma només l’Abadessenc, totes tres com a local. Va vèncer al Tona en la segona jornada de campionat i les altres dues victòries les ha aconseguit en les darreres sis jornades.

8 gols ha marcat Maiki, el màxim golejador de l’equip. Els de Sant Joan de les Abadesses són el segon equip menys golejador, però, l’atacant gironí es troba dins el top-10 en la taula de pitxitxis del grup 1 tot i haver jugar només 7 partits com a titular. El segon màxim golejador és el nouvingut Aleix Trulls, amb 3 gols en 4 partits.

9 punts a casa ha sumat l’Abadessenc, uns números que tot i que no són per tirar coets, tindrien a l’equip del Ripollès ben a prop de la salvació si només es tinguessin en compte els partits com a local.

44 gols en contra. L’Abadessenc és, de llarg, l’equip més golejat del grup. Sense haver rebut cap gran pallissa, els de Sant Joan de les Abadesses reben de mitjana 2,3 gols per partit.

66 punts va fer l’equip l’any passat al grup 1 de segona catalana. El conjunt santjoaní va ser campió per davant del Camprodon i va aconseguir així l’ascens a primera.


Back To Top