El porter Roy puja al primer equip | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimarts la primera incorporació al primer equip per a la temporada 2020/2021, si bé es tracta d’una promoció interna: el porter del filial, Roy, puja al primer equip per a aquest nou curs.

Royner ‘Roy’ Daniel Zambrano (Caracas, 26 de juliol de 1991) va començar a jugar a futbol als 15 anys, al Caracas Fútbol Club. Després de l’etapa formativa va jugar amb el filial a la Segona Divisió veneçolana, formant part del primer equip (de Primera Divisió) com a tercer porter, sense arribar a debutar. Després va passar per diversos equips de la Segona Divisió del país sud-americà, com l’Atlético Miranda, el Guatire o el Deporivo Petare. En aquest últim club de la capital va ser porter del filial i tercer porter del primer equip, que jugava a Primera, i quan aquest va descendir a Segona Roy va ser-ne el porter durant tres anys.

El 2018 arribava a Barcelona -té la doble nacionalitat, espanyola i veneçolana-, i directament aterrava al Martinenc, únic club en què ha jugat des que és a Catalunya. Ha estat porter al filial els dos últims cursos. La temporada passada va disputar 23 partits i aquest curs ha jugat 13 duels més amb el filial (de 23 possibles) al grup 10 de Tercera Catalana. A més, s’ha entrenat sovint amb el primer equip i fins i tot ha estat en dues convocatòries aquest curs, en els duels al camp de l’Atlètic Sant Just i a casa contra el Vilanova. Roy va ser a la banqueta del primer equip.

Aquest estiu, després de 36 partits oficials al Club, fa el salt del filial al primer equip per compartir la defensa de la porteria martinenca amb Víctor Cócera.

Roy, en un partit amb el filial aquest curs | Dani Falcon (FCM)

Roy, en un partit amb el filial aquest curs | Dani Falcon (FCM)

Així, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb dotze jugadors confirmats:

Porters: Víctor Cócera i Roy Zambrano
Defenses: Adri Pulido, Karim Al Qarut, Adri García i Edu García
Migcampistes: Ricardo Tinoco, Marçal Lladó i Rafel Roger
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez i José V. Molina ‘Josevi’

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top