El porter Arturo Picaseño, nou jugador del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimecres la cinquena incorporació al primer equip masculí del Martinenc per a la nova temporada. Es tracta del porter Arturo Picaseño, de 25 anys, que arriba procedent de l’Igualada.

Arturo Picaseño (Barcelona, 7 de març de 1997), natural a Ciutat de Mèxic, la capital mexicana, va començar a jugar a futbol al Club América, amb qui va competir fins a la categoria sub-15 (equiparable als Cadets). D’aquí va passar a estructures de clubs professionals, arribant a formar part de la plantilla del Morelia, de la màxima categoria mexicana, el curs 2018/2019. Ell és seguidor incondicional del Chivas de Gualajara.

El 2019 li surt l’oportunitat de viatjar a Europa, per entrar a la dinàmica del Cornellà, lloc on s’ha establert des que va aterrar a Catalunya. El curs 2019/2020 s’entrenava amb el Cornellà i jugava amb l’Almeda, de Segona Catalana, amb qui va disputar 22 partits aquella temporada, interrompuda per la pandèmia. El curs següent continua en la mateixa dinàmica, si bé la cancel·lació de la Segona Catalana fa que amb l’Almeda disputi tan sols 11 partits, entre els dos de lliga i els nou que disputa al Torneig de Segona Catalana, la competició que va substituir la lliga aquell curs.

Fa un any canviava d’aires i fitxava per l’Igualada, amb qui ha jugat aquest curs a Primera Catalana, disputant un total de 12 partits oficials.

Amb el fitxatge d’Arturo Picaseño, el cinquè que anunciem, i les cinc renovacions anunciades, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de deu jugadors:

Porters: Roy Zambrano i Arturo Picaseño
Defenses: Adrià Saro, Max Espígol i Cristian Fabregat
Migcampistes: Santi González i Carlos Martínez
Davanters: Dani Suárez, Aleix Plans i Juanlu Estévez

En els propers dies i setmanes confirmarem nous moviments a la plantilla del primer equip masculí per al curs vinent.

#SomMartinenc

 


Back To Top