El Martinenc vol tancar l'any amb victòria contra el cuer | FC Martinenc
skip to Main Content

El líder i el cuer del grup 2 de Primera Catalana, el Martinenc i el Valls, es troben aquest diumenge al Municipal del Guinardó (12:00h) en una jornada especial pel FC Martinenc, ja que prèviament celebrarà l’Assemblea de socis i sòcies.

El rival, el Valls, encara no ha pogut sumar cap victòria i només ha empatat tres partits en tota la lliga, fet que l’ubica en la darrera posició de la classificació. Tot i això, el Martinenc faria molt malament si es confia en la seva “teòrica” superioritat. La lliga ha demostrat que si no és surt al 100% s’acaba pagant.

El tècnic del Guinardó, Miguel López, recupera per aquest duel al lateral Chechu, que torna després de sanció, mentre que no hi ha cap jugador lesionat. Per altra banda, el Martinenc ha incorporat al migcampista paraguayà Ariel, procedent de la Mataronesa. Una peça més per a l’equip de López.

El duel és el darrer de l’any 2017 i és fonamental la victòria per tal de seguir de líder, ja que el Viladecans segueix pressionant en la segona posició.

L’afició, especialment els socis i sòcies, tenen una doble cita, ja que prèviament els que ho volguin podran assistir a l’Assemblea General Ordinària del club.

L’equip vol acabar bé un any 2017 on ha mostrat un excel·lent rendiment, amb un tram final de la temporada passada molt bo i un inici excelent de la temporada 2017-18.

Som Martinenc.


Back To Top