El Martinenc vol pescar contra un dels grans, L’Hospitalet | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc sortirà aquest diumenge davant el Centre d’Esports L’Hospitalet amb l’objectiu de deixar enrere la mala ratxa de resultats i tornar a sumar en positiu. El tècnic Manel Moya podrà comptar amb els dos darrers fitxatges d’aquesta setmana, l’extrem Kamal i el porter Uri Vives.

El partit arriba en el pitjor moment pel FC Martinenc, que ha encadenat set derrotes consecutives, i vol per fi tornar a puntuar. Però tampoc és un bon moment per l’Hospi, que ha perdut els dos darrers partits contra l’Horta i l’Europa i està en “crisi”, sisè, per un equip fet per lluitar pel campionat.

Així doncs serà un duel de necessitats, on els nervis poden passar factura. En l’apartat positiu, Manel Moya ha pogut completar la primera setmana completa d’entrenaments i les seves idees comencen a arrelar entre els jugadors.

Manel Moya tindrà les altes del capità Ramon Suárez, que torna després de sanció, i dels dos nous fitxatges, Kamal El Harrak i el porter Uri Vives. Per contra, Megía i Eric Ruiz segueixen lesionats.

Serà un cap de setmana especial per l’entitat, ja que el mateix diumenge al matí es celebra el Cros 3 Turons – La Diablada, la cursa que organitza el club i que s’ha convertit en una de les més dures i atractives de Barcelona.

Som Martinenc


Back To Top