El Martinenc visita l’Andorra, un dels grans aspirants al títol | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc viatja demà al País del Pirineus per afrontar el seu partit contra el FC Andorra, colíder de Primera Divisió Catalana. A les 16:00 el conjunt del Guinardó tractarà d’emportar-se els tres punts d’un dels camps més complicats de la categoria.

Miguel López només té la baixa del davanter Lozano per aquest matx. A més, el conjunt del Guinardó ha incorporat a dos jugadors molt joves per reforçar a l’entitat. Es tracta d’Adrià Feliu i Sergi Grimau, que provenen de l’Unificación Bellvitge de Divisió d’Honor. Unes incorporacions de present i també de futur pel Martinenc.

L’Andorra d’Emili Vicente és l’equip que més victòries ha aconseguit en el campionat (un total de 16), i està en plena lluita amb l’Horta, el Sants i el Llagostera per tal de pujar a Tercera DIvisió. El Martinenc, de fet, és un dels pocs equips que ha pogut derrotar els andorrans. Ho va fer a la primera volta al Guinardó.

Demà els jugadors de Miguel López tenen una nova oportunitat per obtenir una victòria de prestigi a Andorra. Viatge llarg que s’afronta amb il·lusió per seguir escalant llocs a la classificació.

Som Martinenc


Back To Top