El Martinenc visita el líder | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc viatjarà a La Jonquera en un dels desplaçament més complicat de l’any. En primer lloc perquè es tracta del viatge més llarg que haurà d’enfrontar l’equip aquesta temporada, i en segon lloc perquè els de l’Alt Empordà són des de la setmana passada líders del grup 1 de primera catalana.

Tot i no ser favorits a l’inici de la competició, els d’Àxel Vizuete han aprofitat la màxima igualtat que hi ha en la part alta de la taula per col·lar-se en el primer lloc després de vèncer diumenge passat en el camp del Tona (1-2). La Jonquera arriba doncs al duel contra el conjunt vermell en el millor moment de la temporada –vuit victòries en els darrers deu partits–.

El precedent d’aquest curs entre ambdós equips, però, no pot ser més positiu per al conjunt del Guinardó, que en el partit de la primera volta va vèncer per 2-1 al Municipal. Aleshores el Martinenc també venia d’una mala ratxa de resultats, i la victòria davant els gironins, tot i perdre la jornada següent contra el Manresa, va representar l’inici d’una sèrie de resultats positius que van portar als d’Agustín Vacas a situar-se en la part alta de la taula.

Per al partit de diumenge, però, el tècnic no podrà comptar amb el seu home-gol, un Sergi Arranz que va veure contra l’Horta la cinquena targeta groga, ni amb Tamba, encara lesionat. Per altra banda, Manel Lora, tocat en l’última jornada contra l’Horta, tornarà a estar a disposició de l’entrenador.

L’equip, però, encara el partit en un horari poc habitual –diumenge a la tarda– amb la intenció d’aconseguir una victòria que suposi, com en la primera volta, un punt d’inflexió per encarar a l’alça el tram final de la temporada.

Som Martinenc!


Back To Top