El Martinenc tanca la temporada a domicili al camp del Lloret | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc disputarà demà dissabte a les 17 hores el darrer partit a domicili del grup 1 de Primera Catalana contra el Lloret, un equip molt necessitat per la seva posició a la classificació. Els d’Agustín Vacas volen guanyar per tal de poder mantenir vives unes mínimes opcions de quedar en segona posició.

Sisens a tres punts de la segona posició que comparteixen La Jonquera, Horta i Sants, el Martinenc espera un miracle de combinacions poc probables per tal de somiar amb la promoció.

El primer pas per seguir aspirant a aquesta plaça és guanyar demà al Lloret, que no posarà les coses gens fàcils perquè és l’equip que marca actualment la salvació –tot i que els descensos no compensats el podrien arrastrar a la Segona Catalana.

El conjunt lloretenc ja va donar la sorpresa al Guinardó en un partit molt estrany que va trencar una gran ratxa del Martinenc. Ara l’equip vermell torna a arribar en ratxa, després de tres victòries consecutives i amb ganes d’encadenar un quart triomf.

Vacas podrà comptar amb tots els disponibles excepte el migcampista Fernando, encara lesionat. Tornen Peque i Diego a la convocatòria  després de les seves respectives baixes.

El club necessita un darrer alè per tal de seguir somiant!

Som Martinenc


Back To Top