El Martinenc suma minuts en el darrer test de la pretemporada | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc ha realitzat el darrer test de la pretemporada amb un triangular contra el Can Buxeres i el CE Júpiter. Els del Guinardó han perdut per 0-1 contra els grisgrana en un duel molt igualat, i han empatat sense gols contra els locals. Tots dos partits han estat a 45 minuts i han servit per seguir acumulant partits abans del debut la propera setmana contra el Tàrrega.

El primer partit ha estat força igualat, en un derbi barceloní intens on no s’han gaudit de gaires ocasions. Les reduïdes dimensions del camp del Can Buxeres permetien fer una pressió asfixiant. Només una acció puntual ha decidit el matx, quan Prat ha transformat una falta indirecta dins de l’àrea, que ha estat molt protestada perquè ha vingut com a conseqüència d’una cessió (0-1, m.39).

En el segon partit el Martinenc ha portat el pes del joc i ha creat bones ocasions, però tampoc ha pogut estrenar el marcador. Amb un onze totalment diferent al del partit contra el Júpiter, Eric Simó, i especialment Rafel, amb un xut que ha tret un defensa sota pals, han estat a punt de marcar. Al final, empat sense gols.

La setmana vinent el Martinenc debutarà al grup 2 de la Primera Catalana contra el Tàrrega en un matx al Municipal del Guinardó a les 12h. La pretemporada està finiquitada i arriba l’hora de la veritat.

Som Martinenc.

Onze partit contra el Júpiter: Cocera, Rubi, Javi Iglesias, Alberto, Aufingher, Moragas, Canelada, Iván Garcia, Bernat, Carles Güell i Joel

Onze partit contra el Can Buxeres: Gabri, Eric Pi, Karim, Aufingher (Bernat), Edu Garcia, Adri Garcia, Eric Simó, Samper, Rafel, Vendrell i Tinoco

Back To Top