El Martinenc s'enfronta al "tapat" Andorra | FC Martinenc
skip to Main Content

L’equip del país dels Pirineus té dos partits menys i és un dels equips més perillosos de la categoria. Per la seva banda, el Martinenc continuarà defensant la seva condició de líder i espera retrobar-se amb la victòria després de dos empats contra equips de la part alta de la classificació.

Els dos últims empats contra el Lleida B i l’Alpicat han estat dos punts importants pel Martinenc, que tot i això vol seguir sumant de tres en tres. El partit de demà al Municipal del Guinardó a les 12 hores serà un nou examen pel conjunt de Miguel López, que de moment frega l’excel·lent.

El tècnic té tot l’equip a la seva disposició i haurà de trencar-se el cap un cop més per tal de fer l’onze inicial, ja que els jugadors li estan posant molt difícil l’elecció.

L’Andorra fa tres partits que no guanya i passa pel seu moment més baix, però és un equip molt fort defensivament -només ha encaixat 4 gols- i té dos partits pendents. En cas de gunayar aquests dos partits se situaria com a segon a la classificació, el màxim rival del Martinenc.

Per tant, dia important demà al Guinardó, on caldrà donar el millor d’un mateix per guanyar els tres punts.

Som Martinenc


Back To Top