El Martinenc seguirà la temporada vinent en una Primera Catalana per definir | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip de futbol del FC Martinenc militarà una temporada més a la Primera Catalana, tot i que aquesta categoria encara presenta moltes incertes per a la temporada 2020/2021. La FCF ha resolt avui finalitzar la temporada per als equips amateurs amb ascensos segons el pla de competició i cap descens a Segona Catalana.

Per tant, la Primera Catalana dirà adéu segur als dos campions (Montañesa i Girona B) i al millor dels dos segons classificats (el Valls, per coeficient), i fins i tot podria ascendir algun equip més un cop es confirmi com queda la Tercera per al curs vinent. Seguiran a la categoria tots els equips que estaven en posició de descens. De la mateixa manera, ascendiran nou equips provinents de la Segona Catalana.

Es tracta dels sis campions de grup (Bescanó, Unificació Llefià, Sant Cugat, Les Franqueses, Borges Blanques i Gandesa) i dels tres millors segons per coeficient punts/partits (Solsona, Vic Riuprimer i Rapitenca).

Per tant, la Primera Catalana de la propera temporada serà amb més equips, i caldrà veure quins grups es configuren finalment i de quants equips, ja que la FCF encara no s’ha pronunciat al respecte.

El FC Martinenc, en clara línia ascendent i que ha finalitzat quart a només tres punts de la segona posició, militarà per segon any consecutiu a #1cat, on ja ha començat a renovar el bloc per aspirar a tot.

#SomMartinenc


Back To Top