El Martinenc planta cara a la Selecció Catalana Amateur i treu un empat | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc va disputar ahir a Sant Boi de Llobregat un amistós contra la Selecció Catalana Amateur amb el resultat final de 1-1. Els homes de Miguel López van fer un partit molt seriós i amb un gol d’Eric Blasco al minut 90 van igualar el partit. Prèviament, l’ex del Martinenc Manuel Raíllo havia marcat per la Selecció.

En una nit gèlida a Sant Boi, el Martinenc, líder de Primera Catalana, va ser un bon test per a la Selecció Catalana Amateur que dirigeix Toni Almendros. Amb un combinat dels millors jugadors de Tercera Divisió, on també hi havia l’ex Vermell Fernando Velillas, la Selecció es va trobar amb un rival molt intens.

Després d’una primera part sense gols, a la segona part una indecisió defensiva del Martinenc va produir el primer gol de la selecció, obra de Raíllo. El Martinenc va seguir generant joc i defensant bé i al final del partit va trobar la recompensa.

Una passada llarga en profunditat la va aprofitar Eric Blasco per empatar al minut 90 de partit. Sense cap mena de dubte, un bon test per uns i altres, ja que el Martinenc aquest dissabte també es juga molt en la seva sortida a Sant Ildefons.

Som Martinenc!

Back To Top