El Martinenc només pensa en la victòria contra el San Cristòbal | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc, tot i les baixes, necessita de forma quasi obligada la victòria al camp del San Cristòbal, un equip contundent que ha demostrat saber adaptar-se a la perfecció a les exigències de la Tercera Divisió.

Dels 4 equips que l’any passat van pujar a Tercera Divisió, Martinenc, Sants, FE Grama i San Cristòbal, els egarencs han demostrat que són els que més i millor s’han adaptat a la categoria i respiren a la zona còmode de la classificació. L’any passat el Martinenc ja es va medir amb el conjunt parroquial a Primera Catalana i va veure que era un òs molt dur.

Però al Martinenc només li val la victòria per continuar somiant amb acostar-se a les posicions de la permanència. Manel Moya tindrà les baixes de Javi Sánchez per sanció, mentre que Peque i Marçal, un dels homes amb millor forma de l’equip, seran dubte fins l’últim moment per les lesions que van patir contra el AE Prat.

Per contra Roland Garrós ja està recuperat i el nou fitxatge Dani Aznar podria entrar a la convocatòria.

A Terrassa el Martinenc pensa en positiu per emportar-se la victòria. A l’anada al Guinardó tots dos equips van disputar un duel molt intens que va acabar en empat.

Som Martinenc.


Back To Top