El Martinenc ja coneix el calendari del curs 2016/2017 | FC Martinenc
skip to Main Content

Ja es coneixen els calendaris de primera catalana on, un any més, el Martinenc estarà enquadrat en el grup 1. La lliga, com és habitual, començarà el primer cap de setmana de setembre, i el conjunt vermell rebrà la visita d’un recent ascendit, el Sant Cugat, al Guinardó. Els derbis es jugaran en la setena jornada contra el Sants i dues setmanes després contra l’Horta.

En una lliga amb dotze repetidors i sis equips nouvinguts –Fundació Hermes, Llagostera B, Masnou, San Juan de Montcada, Sant Cugat i Ripollet–, el Martinenc debutarà i tancarà el curs contra dos d’aquests nous equips en el grup 1 de primera catalana: començarà al Guinardó el 4 de setembre contra el Sant Cugat i acabarà, també a casa, contra el San Juan de Montcada el 28 de maig.

Altres dates marcades en vermell per l’afició vermella seran els dos derbis contra els altres dos equips de la ciutat de Barcelona, el Sants i l’Horta… i aquests arribaran de manera gairebé consecutiva. En la setena jornada (16 d’octubre), els de Miguel López visitaran el Sants, mentre que la tornada serà el 12 de març. Dues jornades després –anada el 30 d’octubre i tornada el 26 de març–, el Martinenc s’enfrontarà a l’Horta, primer al Feliu i Codina i després al Guinardó.

Per últim, el Martinenc rebrà la visita l’Andorra a final de novembre i visitarà el Principat el dia de Sant Jordi. Així doncs, aquest any el conjunt del Guinardó no haurà d’aplaçar el seu partit contra l’Andorra per culpa de la jornada de seleccions –n’hi haurà el cap de setmana anterior– i evitarà, en principi, la neu i les gèlides temperatures en la seva visita al país pirinenc.

Som Martinenc!


Back To Top