El Martinenc incorpora Adri Grau (Rubí) i renova Tamba | FC Martinenc
skip to Main Content

Poc a poc i a mesura que s’acosta l’inici de la pretemporada, la plantilla del primer equip del Martinenc va agafant forma i avui s’han confirmat dos jugadors més: una alta, la d’Adri Grau, provinent del Rubí, i una renovació, la de l’extrem Tamba. D’aquesta manera, Miguel López compta ja amb quinze futbolistes.

Adri Grau, de 22 anys i jugador de banda esquerra, arriba al Guinardó després d’una temporada al Rubí on, tot i el descens de l’equip vallesà, el jugador ha tingut un paper força destacat (31 partits i 3 gols). Abans del Rubí, el futbolista nascut a Molins de Rei va jugar al juvenil del Santboià i del Gavà. Al conjunt blaugrana, tot i no poder evitar el descens del juvenil a lliga nacional, l’extrem va pujar al primer equip on va ser un jugador habitual en la temporada i mitja en la què hi va jugar. Al gener del curs 2014/15, per problemes d’incompatibilitat d’horaris, va marxar a la Muntanyesa, i a Nou Barris també va seguir jugant (12 partits).

Ara arriba al Martinenc, a primera catalana, amb la idea de tornar a tercera, la categoria on ha jugat al llarg de les tres temporades com a jugador amateur. Un reforç de luxe per a la banda esquerra de l’atac vermell.

Per altra banda, avui també s’ha conegut la renovació de Tamba Kanteh una temporada més. El jove atacant va arribar l’estiu passat al Municipal del Guinardó i després de 24 partits jugats –13 com a titular– serà una bona opció per a Miguel López per a qualsevol de les dues bandes d’atac per al curs que ve.

Som Martinenc!


Back To Top