El Martinenc i Miguel López, un any més junts | FC Martinenc
skip to Main Content

El destí del FC Martinenc i el del tècnic Miguel López seguiran units un any més després de l’acord de renovació al que han arribat el club del Guinardó i l’entrenador català. D’aquesta manera, Miguel López i el seu staff tècnic tornaran a capitanejar el projecte del club a la temporada 2017-2018 a Primera Catalana.

El vicepresident esportiu David Alonso, el secretari tècnic Manolo Murciano i el tècnic Miguel López van segellar la renovació aquesta setmana amb l’objectiu de millorar l’any vinent les prestacions realitzades durant la present temporada.

L’objectiu és donar continuitat a un projecte que durant aquesta temporada ha anat de menys a més, tractant de conservar una part important del bloc de la plantilla, per tal d’afrontar amb majors garanties el repte de l’any vinent.

Amb 15 victòries, 10 empats i 9 derrotes, el FC Martinenc ha finalitzat quart al grup 1 de la Primera Divisió Catalana, només per darrera de l’Horta, el Sants i l’Andorra, i amb la sensació que la temporada s’ha quedat curta per la bona dinàmica de l’equip en el tram final.

A l’espera de la definició dels grups de Primera Catalana, la temporada vinent es presenta molt emocionant, amb l’arribada d’equips com el Júpiter o la Montañesa, de Tercera Divisió, o el Banyoles i el Tortosa, de Segona Catalana.

L’staff tècnic de Miguel López seguirà format per Roberto Sevillano com a segon entrenador, Borja López com a preparador físic i Antonio Lagares com a preparador de porters.

En les properes setmanes el club anirà informant sobre les altes i baixes de la primera plantilla del FC Martinenc.

Som Martinenc


Back To Top