El Martinenc homenatja Diego Suárez pels 150 partits amb el club | FC Martinenc
skip to Main Content

El passat diumenge el club va fer entrega, de mans del president Manuel Dengrà, d’una placa commemorativa a Diego Suárez pels seus 150 partits amb el club. El defensa argentí s’ha convertit en la gran referència de l’equip del Guinardó i després de cinc temporades és, de llarg, el jugador amb més anys a la plantilla.

Argentí de naixement, el defensa va jugar molts anys a River Plate –allà i a les inferiores de la selecció argentina va coincidir amb Javier Mascherano– i després de quedar lliure de l’equip bonaerense va provar sort a Sèrbia a l’OAK de Belgrad. Allà, però, només hi va estar sis mesos i ara fa uns deu anys va venir a Barcelona on, ara, s’ha convertit en la gran referència del Martinenc, sobretot després de la retirada, aquest estiu, de Sergio Alburquerque.

Per això, el club va voler destacar el compromís del capità amb el club i el passat diumenge li va fer entrega d’una placa per commemorar els 150 partits amb la samarreta vermella complerts en la victòria al camp de l’Avià. 150 partits –ara 154– repartits en cinc temporades i que esperem que siguin molts més.

Som Martinenc!


Back To Top