El Martinenc hi vol creure | FC Martinenc
skip to Main Content

El conjunt del Guinardó buscarà la cinquena victòria consecutiva contra el Lloret a casa i estarà molt atent als resultats de la resta d’equips involucrats a la lluita per l’ascens: Horta, Sants, Andorra i Llagostera B. El somni encara és possible però només passa per guanyar a casa als lloretencs.

Miguel López i el seu equip estant acabant la lliga enratxats i amb la millor dinàmica possible. Més val tard que mai, tot i que potser no serà suficient per atrapar la segona posició de la classificació. Ara mateix el Martinenc és cinquè, i necessita guanyar els tres partits restants i esperar alguna punxada dels altres equips per tal de poder aspirar als dos llocs d’honor.

No serà fàcil, tot i que l’equip només s’ha de centrar en fer la seva feina. De fet, diumenge espera un partit molt complicat contra el Lloret, sisè classificat, ja sense opcions de ascendir.

L’equip ha encadenat quatre triomfs consecutius i ara busca el cinquè, en la millor ratxa de la temporada. Els gols de Roland, Alabau i les bones prestacions defensives estan donant ales a l’equip.

L’afició del Martinenc encara creu en el miracle, i per això aquest diumenge a les 12 es donarà cita al Guinardó, ben pendent del Twitter i de la Ràdio per tal de seguir els marcadors a Manresa (vs Andorra), Ripollet (vs Horta), Horta (vs Avià) i a la tarda el Llagostera-Masnou. La victòria és imperativa. Guanyar i esperar.

Back To Top