El Martinenc espera que el Balaguer torni a ser un punt d'inflexió | FC Martinenc
skip to Main Content

Com a la primera volta, el Martinenc afronta un partit d’urgències davant del Balaguer. El conjunt de Miguel López necessita guanyar sí  o sí per recuperar sensacions i no despenjar-se del liderat, i ho farà contra l’equip amb el qual va iniciar la ratxa victoriosa a la primera volta.

Balaguer va suposar un punt d’inflexió a la primera volta, i a partir de la victòria 1-2 a la capital de la Noguera el Martinenc va encadenar victòries i victòries fins a ser un líder sòlid. El 2018 va frenar en sec la ratxa dels del Guinardó i ara torna a necessitar els tres punts de forma imperiosa.

Miguel López segueix tenint les baixes de Campos i d’Alabau, que tot i que té l’alta encara li falta rodatge després de la greu lesió que va patir al braç. Per contra, el tècnic comptarà amb un nou jugador, el central recentment incorporat Ramón Suárez. Veterà i amb molta experiència, hauria de començar a aportar a la defensa vermella.

També torna Jandro, el migcampista més creatiu de l’equip, que ja ha complert sanció, i Eric Blasco. És un partit vital que cal guanyar sí o sí per tal d’arribar a l’aturada del febrer amb un triomf que torni a revitalitzar l’equip.

El suport de l’afició, ara més que mai, serà fonamental.

Som Martinenc


Back To Top