El Martinenc afronta una de les sortides més complicades, contra l’AE Prat | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc disputarà demà dissabte a les 19h al Sagnier la quarta jornada de la Tercera Divisió, on fins el moment ha sumat dos empats i una derrota. Els de Miguel López miraran de sorprendre un dels equips més forts de la categoria, l’AE Prat.

Amb 7 punts, el Prat de Pedro Dólera ha començat molt bé la temporada, fruit del seu potencial. Després d’empatar en la jornada inicial contra el Sant Andreu, el Prat va superar l’Horta de forma contundent a casa (4-0) i l’Europa a domicili (0-1). El Martinenc serà el quart equip barceloní que afrontarà de forma consecutiva.

Els del Guinardó, després de la desfeta contra el Figueres (1-4), volen refer-se amb una bona actuació al camp del Prat, que els donaria confiança en una setmana carregada de partits, ja que el dimarts 11 de setembre torna a haver-hi lliga contra el San Cristóbal a casa.

Miguel López recupera per aquest duel al migcampista Jandro, que estava sancionat contra el Figueres i a Megía, que ja ha resolt els seus problemes burocràtics. Per la seva banda, Villegas segueix de baixa.

Un partit gran on el Martinenc haurà de donar la seva millor versió per tal de sumar el primer triomf a Tercera en la temporada 2018-19!

Som Martinenc

Back To Top